Time2Taste | Partners

Onze Partners

Edgar en Marie

Ergens in Zuid-Frankrijk ontdekten Edgar en Marie, een rustig plekje “Languedoc, Pays d’Oc”, om wijngaarden te starten. Na enkele jaren willen ze hun wijn heel graag delen met de rest van de wereld.

Meer weten? Naar de Shop

Libeco

Libeco staat bekend voor zijn Belgisch linnen van de hoogste kwaliteit. Vakkennis en nieuwe technologieën worden gecombineerd om te leiden tot prachtige creaties van weefsel en afgewerkte producten met een uniek design.

Meer weten? Naar de Shop

Au Feu

Kelly en Miguel van Au Feu hadden reeds lang een passie voor bakken, koken en lekker eten. Die passie wilden ze dan ook heel graag delen met de wereld en daarom besloten ze om zelf plaats te nemen achter het fornuis, met als doel “anderen verwennen met lekker eten”. Met succes! Au Feu verzorgt uw maaltijden op uw etentjes, feestjes, tuinfeest, bedrijfsfeest, communies,…

Meer weten? Naar de Shop

De Kruiderie

In een gerenoveerde hoeve in het prachtige Bulskampveld (Beernem), langs de 43 km lange Bulskampveldroute, huist het tewerkstellingsinitiatief de Kruiderie. Het arbeidszorgproject loopt ondertussen meer dan 30 jaar (1986) en biedt aan personen die anders niet terecht kunnen op de arbeidsmarkt de gelegenheid om opnieuw 'iets zinvols om handen te hebben', een structuur in hun leven op te bouwen, mensen te leren kennen.

Met de opkweek en verwerking van biologische kruiden levert De Kruiderie een mooi, ecologisch verantwoord en kwaliteitsvol product af. Arbeid biedt de kans te groeien, zowel op persoonlijk als sociaal vlak, en laat onze medewerkers toe om terug met zelfvertrouwen in de wereld te staan.

De Kruiderie zorgt voor een kleinschalige productie, met een excellente smaak.

Meer weten? Naar de Shop

Louise Brison

De passie voor wijnen van Régine en Guido kent geen grenzen. Maar de grootste passie is er toch voor de betere, mindere maar uitstekende flessen uit Frankrijk. Zo bieden zij champagnes aan uit onder andere “Alsace” en “Rhône”, maar ook heerlijke wijnen uit “Cahors” en “Buzet”.

Régine en Guido willen enkel de eerlijkste wijnen kunnen aanbieden en zetten daarom in op rechtstreeks import en veelvuldig contact met de wijndomeinen. Enkel de wijndomeinen die werken met respect voor de natuur en met een passie voor wijn, kunnen op een samenwerking rekenen.

Meer weten? Naar de Shop

Sukerbuyc

Al jaren lang is Sukerbuyc bekend voor het maken van de lekkerste en fijnste chocolaatjes. Meester chocolatier Kristof en zijn team creëren dagelijks, in hun atelier in het hartje van Brugge, de prachtigste chocolaatjes om aan de klant te verkopen, en dit allemaal met de hand gemaakt!

Meer weten? Naar de Shop

Le Foulard

Voor de heerlijkste, kleurrijkste en fijnste variatie van bereide gerechten moet u bij “Le Foulard” zijn. Le Foulard, een team dat bestaat uit Niels, Emma & Ann bereiden elke weekdag de lekkerste warme en verse afhaalgerechten voor hun klanten, met op vrijdag traditionele “vrijdag visdag” Ze helpen hun klanten ook graag bij de samenstelling van gezellige diners en luisteren met graagte naar de suggesties van de mensen

Meer weten? Naar de Shop

Vital

Al 3 generaties lang zorgt Vital voor de lekkerste nougat overal in België. Vital gaat te werk met de fijnste ingrediënten en volgens het traditionele kookprocéde, en dat allemaal om hun klanten de beste kwaliteit te serveren.

Online, bij de bakker, in de speciaalzaak, overal vind je de heerlijke nougat van Vital.

Naar de Shop

Gerrit's Ambacht

Gerrit en Marjolein van Gerrits Ambacht zijn een koppel uit Brugge met een grote passie voor het vak. Zij staan garant voor 100% verse producten en proberen steeds mee te zijn met de veranderingen en nieuwigheden binnen de sector. Op die manier proberen zij de beste service te verlenen aan hun klanten. Hun slagerij in Brugge in dan ook niet zomaar de eerste de beste beenhouwerij.

Meer weten? Naar de Shop

Tendenza

Tendenza is de mini-onderneming van IMB Brugge, Mariawende.

Tendenza verkoopt producten die hip en trendy zijn, en die passen binnen het seizoen. De producten worden door studenten zelf gemaakt. Momenteel verkoopt tendenza voornamelijk sleutelhangers en armbandjes, maar voor Valentijn hebben ze de Christmas Light Bottle die ze rond kerst hebben verkocht, omgedoopt en aangepast naar de Love Bottle.
Ook Valentijnskaartjes behoren momenteel tot het assortiment.

Het assortiment van Tendenza verandert steeds door de jaren heen.

Naar de Shop